Een gezamenlijk initiatief van de Dutch CAA Foundation en Vereniging HCHWA-D i.s.m. het LUMC

Help mee

Mijn naam is Sanne van Rijn

Ik ben een geboren en getogen Katwijker. Mijn ouders richtten in 2007 de Vereniging HCHWA-D op en sindsdien ben ik daarbij betrokken. Eerst meer op de achtergrond en sinds 2014 als ambassadeur. Zodoende heb ik veel contact met onderzoekers in Leiden, Boston en Perth.

Sanne van Rijn

Omdat ik zelf uit een familie kom waar de Katwijkse Ziekte in voor komt, mijn moeder is gendrager, weet ik hoe het is. Daarnaast ben ik psycholoog en weet ik ook vanuit mijn vakgebied alles over de impact van de ziekte op een mensenleven.

Vanwege die ervaring ben ik verbonden als vertrouwenspersoon aan dit mooie platform. Ik hoop dat een vertrouwd gezicht u helpt om contact op te nemen. Dat kan als u vragen heeft (en onthoud: domme vragen bestaan niet), als u uw zorgen wilt doorspreken of als u zich direct als deelnemer voor onderzoek aanmeld.

Ik hoop van harte dat het ons samen lukt de Katwijkse Ziekte te bestrijden. Hoe mooi zou onze wereld worden als we er samen voor zorgen dat dat medicijn er komt?

Sanne van Rijn

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Vereniging HCHWA-D.